Avtomatska vrata

Avtomatska

vrata

Ponujamo vam veliko izbiro avtomatike za drsna, krilna in krožna vrata, ki bo dala stavbi elegantno in moderno celostno podobo, hkrati pa bodo uporabniki brez težav prehajali med prostori. Poleg tega vam nudimo tudi ustrezno proženje elementov, glede na želje uporabnika, ter ustrezne varnostne elemente, ki preprečijo morebitne poškodbe uporabnikov.


Kontaktirajte nas
Avtomatska drsna vrata
Avtomatska drsna vrata

Vgradnja avtomatskih drsnih vrat olajša uporabniku pomikanje v objekt in znotraj njega. Primerna so za vgradnjo tako v javne kot tudi privatne objekte. S pomočjo različnih aktivacijskih naprav, uporabnik sam izbere kako naj se vrata odpirajo ali zapirajo.

Avtomatska krilna vrata
Avtomatska krilna vrata

Pogoni za krilna vrata se pogosto vgrajujejo v bolnicah, domovih za ostarele in objektih, kjer mora biti gibanje uporabniku omogočeno s čim manj ovirami na poti. Vsi vgrajeni avtomati imajo tudi možnost vgradnje varnostnih senzorjev, s katerimi onemogočimo, da bi vratno krilo uporabnika poškodovalo.

Avtomatska vrtljiva vrata
Avtomatska vrtljiva vrata

Avtomatska vrtljiva vrata s svojo funkcijo omogočajo večjo frekvenco prehodov, omejujejo vdor zraka iz zunanjosti, hkrati pa svojim dizajnom poskrbijo za prefinjen prvi vtis o celotni stavbi.

Nazaj na vrh