Ponudba

storitev

Vgradnja avtomatskih drsnih vrat, vgradnja pogonov za krilna vrata, vgradnja pogonov za odvod dima in toplote ter ustreznega krmilja, vgradnja sistemov za kontrolo evakuacije na ubežnih poteh in pregled ter servis vgrajenih sistemov.

Vse kategorije
Avtomatska vrata
Sistemi za odvod dima in toplote
Kontrola evakuacije na ubežnih poteh
Kontakt
#Avtomatska vrata - naše storitve
Avtomatska drsna vrata Avtomatska krilna vrata Avtomatska vrtljiva vrata

Avtomatska vrata

Ponujamo vam veliko izbiro avtomatike za drsna, krilna in krožna vrata, ki bo dala stavbi elegantno in moderno celostno podobo, hkrati pa bodo uporabniki brez težav prehajali med prostori. Poleg tega vam nudimo tudi ustrezno proženje elementov, glede na želje uporabnika, ter ustrezne varnostne elemente, ki preprečijo morebitne poškodbe uporabnikov.

Avtomatska drsna vrata
Avtomatska krilna vrata
Avtomatska vrtljiva vrata
Kontaktirajte nas
#Sistemi za odvod dima in toplote - naše storitve
Pogoni za odvod dima in toplote Krmilje za odvod dima in toplote

Sistemi za odvod dima in toplote

Pestra paleta pogonov za naravni odvod dima in toplote omogoča, da z njimi opremimo skoraj vsako okno. Vsi pogoni za NODT morajo biti v 24V izvedbi, hkrati pa vam ob opremi oken nudimo tudi ustrezno krmiljenje pogonov po vseh veljavnih smernicah in standardih.

Pogoni za odvod dima in toplote
 
Krmilje za odvod dima in toplote
Kontaktirajte nas
#Kontrola evakuacije na ubežnih poteh
Preberite več

Kontrola evakuacije na ubežnih poteh

S kontrolo evakuacije na ubežnih poteh varujemo in nadzorujemo prehode skozi evakuacijska vrata skozi katere je predviden evakuacijski izhod. Uporabljajo se v vrtcih, šolah, domovih za starostnike, nakupovalnih centrih in ostalih zgradbah, kjer je varnost uporabnikov na prvem mestu.


Preberite več
Kontaktirajte nas
Nazaj na vrh