Skip to main content

Vratne zapore ROTO

Vhodna vrata so obraz vašega doma. Seveda pa za to trditvijo, stoji veliko več.
Vhodna vrata so stražar na preži, noč in dan – 24 ur na dan / 7 dni na teden. Najboljša vhodna vrata zagotavljajo dom varen pred vsiljivci, obenem poskrbijo za vaše udobje, saj vas varujejo pred zimskim mrazom, poletno vročino, dežjem ter zunanjem hrupom.
K vsemu naštetemu, morajo omogočati hiter, neoviran izhod v izrednih razmerah, kot je na primer požar. Naj bo material vrat les, aluminij ali PVC, je njihova kvaliteta in zanesljivost v največji meri odvisna od vgrajene zapore.
ROTO Vratna zapora zagotavlja pričakovano varnost ter zanesljivost, kar se tudi pričakuje od renomiranega nemškega proizvajalca stavbnega okovja. Izbor optimalne zapore je mogoč po individualnih potrebah in željah kupca.

Katera je prava ROTO zapora?

1) Zapore H600 – v to skupino uvrščamo standardne mehanske zapore, ki omogočajo zapiranje in zaklepanje vrat preko kljuke

2) Zapore C500/600 – v to skupino uvrščamo standardne mehanske zapore, ki omogočajo zapiranje in zaklepanje vrat preko cilindra – s ključem.

3) Zapore C600 – Tandeo - Avtomatska zapora zaklene vrata, ko se le ta zaprejo. Avtomatska zapora odpravlja skrbi ali so vrata zaklenjena ter preprečuje vstop nepovabljenim osebam.

4) Zapore ENEO - ROTO nudi niz elektromehanskih možnosti, vključno z neoviranim
dostopom za ljudi s posebnimi potrebami. ROTO elektromehanske zapore je možno aktivirati preko tipkovnice s PIN kodo, čitalca prstnih odtisov, Bluetooth-a ter vstopa brez ključa – daljinski upravljalec.
Nabor teh možnosti zagotavlja da so vrata v zaprtem položaju zaprta in zaklenjena.

KATALOG :

ROTO Door 

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.020325 0.020325»