Skip to main content

O podjetju| Kontakt| Kazalo| Partnerji Hčerinska podjetja

Talna zapirala

Kompaktna, robustna in komaj opazna talna zapirala

Talna zapirala zagotavljajo udobje za vse vrste vrat tako z eno kot dvosmernim zapiranjem. Skoraj nevidna in s svojo funkcionalnostjo, so talna zapirala idealna za uporabo v stavbah z visokimi steklenimi vrati, kot so butične prodajalne, dvorane in vhode v stavbe. To omogoča svobodo pri oblikovanju vrat brez tečajev ali vrat z le talnimi zapirali, na primer pri ukrivljenih vratih ali steklenimi vrati, kjer morajo biti posamezni elementi skoraj nevidni.

Talna zapirala za enokrilna vrata

Talna zapirala GEZE se lahko uporabijo za enosmerno in dvosmerno delujoča vrata; izbirate lahko med  različnimi materiali, ki ponujajo zanesljiv način delovanja, hkrati pa zapirala še naprej ostjajajo praktično nevidna. Široka nabor izdelkov omogoča izbor sistema sisteme lažja in težja vratna krila, ponujamo pa tudi talna zapirala za protipožarne in dimotesne sisteme vrat.

Talna zapirala za dvokrilna vrata

Talna zapirala GEZE se lahko uporabijo za enosmerno in dvosmerno delujoča vrata; izbirate lahko med  različnimi materiali, ki ponujajo zanesljiv način delovanja, hkrati pa zapirala še naprej ostjajajo praktično nevidna. Talna zapirala za dvokrilna vrata so opremljena z integriranim zapiralnim nadzorom ali elektromehanskim pomagalom za