Skip to main content

Ročni sistem za drsna vrata

Drsna vodila

V Norici vam nudimo kakovostna drsna vodila za vrata svetovno znanega proizvajalca Geze. V našem prodajnem programu lahko najdete naslednja vodila:

  • ROLLAN 40/80 - za notranja drsna vrata teže 40 ali 80 kg, standardne dolžine: 1650, 1900, 2350, 3250 mm
  • PERLAN - za notranja drsna vrata do teže 140 kg
  • APOLL - za industrijsko izvedbo drsnih zložljivih vrat od teže 150 kg dalje
  • PERKEO - precizen sistem za visoke obremenitve

Vsa vodila odlikuje visoka kakovost, saj vrata tečejo tiho in lahkotno. Enostavna montaža vam omogoča, da okovje montirate sami, brez čakanja na mojstre.

 Sistem drsnih vrat je sestavljen iz  tračnice in koles, ki skrbijo za povezavo med krilom drsnih vrat in ostalimi elementi. Bodisi temelji sistem le na kolesih ali kolesih, ki so vpeta na ležaje, pa GEZE v vseh primerih ponuja široko paleto opreme za drsna steklena, kovinska ali lesena vrata, ki so primerna tudi v zelo zahtevnih pogojih, kot so v trgovinah in v industrijskih obratih.

Najsodobnejša tehnologija, visokokakovostni materiali in vrhunska izdelava imajo za posledico dejstvo, da se kolesa po tračnici vozijo natančno, nežno in tiho. S tem je zagotovljena tudi izredna trpežnost z dolgo življensko dobo.

Drsna vrata s kolesi Rollan in Perlan so posebej primerna za uporabo v notranjih prostorih.Njihove prednosti so predvsem ekstremno tiho delovanje koles in precizen dizajn. Široka paleta dodatne opreme zagotavlja rešitve za skoraj vsako situacijo. Za steklena vrata pa med drugimi obstajajo tudi rešitve z zasnovo opreme Aerolan, Geolan, Levolan inVetroslide.

Preizkušena drsna tehnologija Apoll je namenjena za uporabo v industriji, sistem pa je primeren tudi za premikanje posebej težkih vrat. Tradicionalna izvedba drsno-ležajnega sistema Perkeo zahteva zelo majhne vgradne dimenzije, je natančne izdelave in prenese visoke obremenitve. Uporablja se za transportna vozila, letala, ladje, v industriji in za primer zaščite mehanizmov v strojništvu.

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.027141 0.027141»