Skip to main content

O podjetju| Kontakt| Kazalo| Partnerji Hčerinska podjetja

Sistem SecuLogic kontrola pristopa

Novi sistem SecuLogic kontrole pristopa je zasnovan kot kompaktno mrežno zasnovana rešitev "vse v enem" z vsemi komponentami za vrata. Možnosti, kot sta biometrični čitalec prstnih odtisov ali vratni vmesnik s sistemom za avtorizacijo zadoščata vsem zahtevam kontrole pristopa. Majhne dimenzije kontrolno pristopnih upravljalnikov in optimalan vgradnja ID čitalcev v stavbno inštalacijo ponujajo precejšnjo svobodo oblikovanja v sklopu z vrati.

Ne glede na to ali gre za biometrično prepoznavanje prstnih odtisov ali sistem s kartico, se lahko sistem SecuLogic kontrol pristopa uporablja za posamezna vrata ali za sistem večih vrat, ki so omrežno povezane.

Varnost podjetij

Moderni pristopni sistemi so zmogljivi in prilagodljivi: vodijo obiskovalce glede na časovno in prostorsko avtorizacijo pristopa, sistem pa se lahko nastavlja preprosto in individualno za vsaka vrata posebej.

Varnost doma

Zaščita vaše zasebnosti: preprosto upravljanje pomeni, da je sistem kontrole pristopa uporaben tudi znotraj vaših zidov. Bodisi gre za kontrolo pristopa na vstopu v dom, signalizacijo z zvonenjem ali vratna odpirala, bodo stavbe v vsakem primeru varne.