Skip to main content

Kljuke in ročaji za vrata HOPPE

Vsem, ki želite svoj bivalni prostor opremiti s stilom, v Norici priporočamo kljuke vodilne evropske blagovne znamke Hoppe.

Izbirate lahko med naslednjimi materiali:

  • aluminij (F1, F2, F4, F9, RAL),
  • medenina (F71, CR, CR MAT),
  • nerjaveče jeklo (F69).
  • enodelni ščit,
  • dvodelna rozeta,
  • navadni ključ,
  • cilindrični vložek,
  • za sanitarije.

Visoko kakovostne aluminijaste kljuke, funkcionalnih in prijetnih oblik, v površinski obdelavi F9, s svojim kovinskim izgledom uspešno nadomeščajo izdelke iz nerjavečega jekla.

Garniture iz medenine imajo nanos prozornega laka (F71), kroma (CR), satiniranega kroma (CR-mat) ali površinsko zaščito Resista (R77). Garancijska doba površinske obdelave Resista je 10 let.

Garniture iz nerjavečega jekla znamke Hoppe so izdelane iz visokokakovostnega jekla, oplemenitenega z nikelj kromom. Nerjaveče jeklo dokazuje svojo kakovost predvsem v javnih objektih in stanovanjskih zgradbah.

NOVOST: Linija SecuSan – Odgovornost do človeka

Tema »higiena« je že več let prisotna v javnosti in je danes bolj aktualna kot kdajkoli prej. Z našimi vratnimi in okenskimi kljukami SecuSan smo razvili rešitev, ki nudi aktivno zaščito točno tam, kjer je ta nujno potrebna: V bolnišnicah, šolah, industrijskih obratih ali na mestih za preživljanje prostega časa – povsod, kjer se srečuje veliko ljudi, pomagajo kljuke SecuSan vzdrževati visoke higienske standarde.
Kot vodilni na tržišču, kar zadeva razvoj, proizvodnjo in distribucijo sistemov za zapiranje vrat in oken, se osredotočamo na inovativne, v prihodnost usmerjene tehnologije, ki človekov vsakdan ne le olajšajo, temveč ga naredijo tudi bolj varnega.
SecuSan je posebna površina, ki mikrobe takoj in trajno zatre. Ne potrebuje vzdrževanja in je namenjena za dolgotrajno uporabo. Njena visoka učinkovitost je bila potrjena z neodvisnimi laboratorijskimi in praktičnimi preskusi.

Povezava do kataloga: KATALOG SecuSan

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.016082 0.016082»