Skip to main content

Avtomatska vrtljiva vrata

Sistem vrtljivih vrat je sestavni del pročelja stavbe in tudi mesto, ki privablja poglede mimoidočih in obiskovalcev stavbe.

Za vsakega obiskovalca je zelo pomemben dober prvi vtis, ko vstopi v stavbo. Tega ustvarimo s pomočjo arhitekturno in oblikovno popolnih vrtljivih vrat, ki delujejo zanesljivo, kljub visoki frekvenci delovanja. Pri GEZE omogočajo skoraj neomejeno svobodo oblikovanja, ko se skupaj z našimi strokovnjaki odločate o različnih materialih in barvah sistemov vrat.

Visoka izolacijska zaščita ščiti stavbo pred vremenskimi pojavi, hrupom, kar pomeni, da vrtljiva vrata ustvarijo zelo učinkovito ločnico med zunanjim in notranjim okoljem in prispevajo tudi k varčevanju z energijo.

Vrtljiva vrata GEZE navdušujejo arhitekte, načrtovalce in ostale uporabnike. Zelo primerne so za uporabo v hotelih, trgovskih centrih, bankah in zelo prehodnih območjih, kot so letališča, muzeji, vgrajene pa so že v mnoge znane stavbe po svetu.

Sistem vrtljivih vrat, ki se upravlja ročno TSA 325 NT

Sistem vrat, ki se upravlja ročno, je primeren za prehod omejenega števila ljudi, s premerom vrat do okoli 3000 mm.

Sistem avtomatskih vrtljivih vrat "Push&Go" TSA 325 NT

Avtomatska vrtljiva vrata s funkcijo "Push& Go" za povečan promet ljudi. Razširjena zmogljivost  vrat spremerom do 3600mm.

Popolnoma avtomatski sistem vrtljivih vrat TSA 325

Popolnoma avtomatska vrtljiva vrata za primer zelo gostega prometa ljudi, notranji premer vrat do 3600mm.

Popolnoma steklena vrtljiva vrata TSA 325 NT

Popolnoma steklena vrtljiva vrata za popoln prehod svetlobe. Premer se lahko prosto izbira med dimenzijama 1800 in 3300 mm.

Tabela s tehničnimi specifikacijami:

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.030708 0.030708»