Skip to main content

HOPPE Novice

Logo

Dragi bralci,

V tej zadevi boste izvedeli več o naših eHandle HandsFree za vrata, ki uporabnikom omogoča, da odklenejo vhodna vrata brez  dotika. Naš novi video vam pokaže, kako!

HOPPE seti za balkonska vrata so zdaj na voljo v modularnem sistemu, saj nudijo večjo možnost izbire tako znotraj kot zunaj teh vrat.

Predstavili bomo tudi sistem HOPPE ExpressFix za duranorm® kljuke  za notranja vrata, ki ponuja pomembno časovno prednost pri montaži. 

Upamo, da boste uživali v branju e-novic!

  • Odkleni vhodna vrata, ne da bi bilo treba uporabiti roke
  • Nove različice balkonskih setov: več prilagodljivosti, več možnosti oblikovanja
  • Nove merila uspešnosti: HOPPE Express Fix za duranorm® kljuke za notranja vrata
  • Popolno prileganje! Pololive z varioFit®

1. Odkleni vhodna vrata, ne da bi bilo treba uporabiti roke.

EHandle HandsFree za vrata vam omogoča, da odklenete vhodna vrata, ne da bi vam bilo treba uporabiti roke. S hitrim zamahom stopala čez luč, se motorna ključavnica sprosti in vrata se lahko odprejo. Oddajnik samodejno prepozna, če je nekdo pooblaščen, da odpre vrata, ko se približuje vratom.
 

EHandle HandsFree za vrata tako uporabniku nudi izjemno udobje pri vstopu v hišo. Zdaj je zelo enostavno v hišo prinesti kosovne predmete, veliko nakupovalnih vrečk ali celo majhne otroke v naročju. Komunikacija med transponderjem in kontrolno enoto je šifrirana z uporabo najmodernejše tehnologije AES in tako nudi odločilno višjo stopnjo varnosti kot standardni ključ. Ker je oddaljeni radij zaznavanja omejen na en meter, je komunikacija dodatno zaščitena.
 
EHandle HandsFree za vrata je na voljo v mat nerjavečem jeklu in zdaj tudi v sodobnem black matt finishu, kot je prikazano na naši fotografiji. Na voljo v različnih dolžinah in z ravnimi ali nagnjenim podporikom.
 
Naš novi video prikazuje, kako deluje eHandle HandsFree za vrata in kako uporabnikom olajša življenje v različnih situacijah.

2. Nove različice balkonskih setov: več prilagodljivosti, več možnosti oblikovanja

Za balkonske sete vrat iz HOPPE je ročica kljuke vključena neodvisno, seti pa so prilagodljivo konfigurirani kot polna nastavitev za notranjo stran, pol nastavitev za notranjo stran, trn v želeni dolžini in ustrezni pritrditveni vijaki.

Prednost: seti ročaja se lahko še bolj prilagodijo potrebam strank. Za notranjo in zunanjo stran so na primer na voljo različne barvne kombinacije in materiali, kot tudi uporaba kljuke s kratkim vratom za rolete na zunanji strani.

Trenutno je ta sistem na voljo za HOPPE serije Atlanta, Austin, Brest, New York, Liège, Hamburg, London, Luxembourg, Tôkyô in Toulon. Te in številne druge rešitve lahko najdete v spletnem katalogu!

3. Nove merila uspešnosti: HOPPE Express Fix za duranorm® kljuke za notranja vrata

S tehnologijo Express Fix za sete kljuk za notranja vrata iz linije izdelkov DuraNorm®, postavljamo nova merila za prodajo v tem občutljivem cenovnem razredu. Kupci imajo zdaj možnost izbrati –hitromontažni paket v standardni opremi.

Izdelki s Patentno odprto tehnologijo Express Fix ponujajo odločilno prednost namestitve : ročaja kljuk se lahko sestavita med začetno montažo, ne da bi bilo treba uporabiti preveč sile, tako da jih preprosto priključite skupaj. Izpolnjujejo zahteve iz DIN EN 1906, kategorije uporabe razreda 2. Vzmetena kaseta je del standardne opreme setov z Express Fixom – zagotavlja, da so ročaji nameščeni naravnost na vrata. Nova tehnologija je na voljo za duranorm® serije Dublin, Maribor in Seattle.

4. Popolno prileganje! Pololive  z VarioFit® trnom

HOPPE je razvil in patentiral VarioFit®  tehnologijo za okenske pololive , ki omogoča prilagodljivo uporabo pololiv na oknih z različnimi profilnim prerezom. Integrirana tlačna vzmet v vratu ročaja zagotavlja, da se trn lahko nenehno prilagaja globini profila okna in s tem položaju orodja – na ta način lahko premostimo do 10 mm.

Pololiva za okna z varioFit® nastavljivim trnom lahko nadomesti celoten nabor ročk z okenskimi ročaji z različnimi dolžinami fiksnega trna in tako precej zmanjša stroške zaloge in rokovanja.

VarioFit® je na voljo za veliko število secustik® modelov, ki ponujajo integrirano osnovno varnost pred vlomi. VarioFit® se vse bolj uporablja tudi v različicah modelov, ki jih je mogoče zakleniti. HOPPE okenske pololive z varioFit® so RAL testirani kot standardni in prihajajo z HOPPE 10-letno garancijo na mehansko funkcijo.

Creatim RPFiles FilesCache CacheClear cache Clear cacheTrigger action Trigger actionFirebug lite Firebug lite0.020902 0.020902»